Bezoek deze site met regelmaat om op de hoogte te blijven! 
Hieronder vindt het 'Nieuws' en de 'Agenda' van de OR. In het menu kunt u kiezen voor de menu-items 'Foto-album', 'Documenten' en 'Links'.
Veel lees-en kijkplezier!

De Ouderraad (OR):

Op onze school zijn ouders vrijwillig en actief betrokken bij de praktische ondersteuning van het onderwijs. De ouderraad is een ondersteunende schakel tussen ouders en school. De ouderraad biedt een helpende hand bij de organisatie van diverse activiteiten. Op dit moment bestaat de ouderraad uit 8 leden en een afgevaardigde van school.  Ongeveer 6 keer per jaar komen de leden bij elkaar om te vergaderen.

Wat doet de Ouderraad:

De Ouderraad werkt samen met het team aan de organisatie en de uitvoering van diverse activiteiten op school zoals: de opening van het schooljaar, Sinterklaas, kerstviering, carnaval, koningsdag, spelletjesdag, schoolfotograaf, raamdecoratie e.d.

De ouderraad streeft ernaar dat meer ouders zich betrokken voelen bij school. Aan de werkzaamheden van de ouderraad kunnen ouders actief deelnemen. Ter ondersteuning worden regelmatig hulpouders gevraagd.

Contact:

Heeft u een vraag, opmerking, suggestie of tip! Dan horen wij dat graag, u kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook rechtstreeks een lid van de ouderraad benaderen:

-          Karin Peters (voorzitter)

-          Ellen van Asseldonk (Penningmeester)

-          Petri van Schaijk (Secretaris)

-          Harm van de Ven

-          Marion Thoonen

-          Loes van der Linden

-          Louise Verbruggen

-          Tim van Laarhoven