Bezoek deze site met regelmaat om op de hoogte te blijven! 
Hieronder vindt het 'Nieuws' en de 'Agenda' van de OR. In het menu kunt u kiezen voor de menu-items 'Foto-album', 'Documenten' en 'Links'.
Veel lees-en kijkplezier!

De Ouderraad (OR):

Op onze school zijn ouders vrijwillig en actief betrokken bij de praktische ondersteuning van het onderwijs. De ouderraad is een ondersteunende schakel tussen ouders en school. De ouderraad biedt een helpende hand bij de organisatie van diverse activiteiten. Op dit moment bestaat de ouderraad uit 8 leden en een afgevaardigde van school.  Ongeveer 6 keer per jaar komen de leden bij elkaar om te vergaderen.

Wat doet de Ouderraad:

De Ouderraad werkt samen met het team aan de organisatie en de uitvoering van diverse activiteiten op school zoals: de opening van het schooljaar, Sinterklaas, kerstviering, carnaval, koningsdag, spelletjesdag, schoolfotograaf, raamdecoratie e.d.

De ouderraad streeft ernaar dat meer ouders zich betrokken voelen bij school. Aan de werkzaamheden van de ouderraad kunnen ouders actief deelnemen. Ter ondersteuning worden regelmatig hulpouders gevraagd.

Financiële bijdrage:

Voor de organisatie van de diverse activiteiten is geld nodig. Daarom wordt er aan de ouders van de leerlingen een bijdrage gevraagd voor de diverse schoolse activiteiten. De bijdrage die geïnd wordt door de ouderraad bestaat uit 2 delen:

-          Een schoolgeldbijdrage van € 7,- per kind

-          Het contributie bedrag van € 8,- per kind als lidmaatschap van de ouderraad

Beide bedragen worden om administratieve reden door de ouderraad geïnd.

Voor de betaling van de ouderbijdrage vragen wij u een doorlopende machtiging te tekenen. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze binnen 30 dagen ongedaan laten maken. Als uw kind van school gaat, stopt de machtiging automatisch.

Jaarlijks ligt het financiële verslag ter inzage bij de directeur.

Contact:

Heeft u een vraag, opmerking, suggestie of tip! Dan horen wij dat graag, u kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook rechtstreeks een lid van de ouderraad benaderen:

-          Karin Peters (voorzitter)

-          Ellen van Asseldonk (Penningmeester)

-          Petri van Schaijk (Secretaris)

-          Harm van de Ven

-          Marion Thoonen

-          Loes van der Linden

-          Louise Verbruggen

-          Tim van Laarhoven